Skip to content

COANSA

Imatge corporativa Imprimir a/e

COANSA sempre ha mantingut els lligams amb la parròquia d’Escaldes-Engordany on hi té ubicada la seu administrativa.

L’èxit d’una empresa passa per un retorn a la societat que l’envolta dels beneficis obtinguts, per això COANSA sempre ha seguit una política de patrocinis i diverses col·laboracions amb associacions culturals, lúdiques, esportives i socials que s’han concretat en:

  • Accions socials amb el Patronat de Dames de Ntra. Sra. de Meritxell.
  • Col·laboracions amb Unicef Andorra.
  • Col·laboracions amb la Casa de Portugal i la Casa de Galícia.
  • Col·laborem activament amb la Unió Pro-turisme d’Escaldes-Engordany, en una festa social tan arrelada culturalment com es l’Elecció de la Pubilla, i amb altres festes populars.
  • El desenvolupament esportiu de la parròquia també forma part de la qualitat de vida dels nostres conciutadans. Amb aquest esperit hem patrocinat diverses activitats com rallis, equips de futbol amateurs i a l’equip de rugbi femení d’Andorra.

Des de 1980, Andorra ha evolucionat i COANSA ha crescut amb el país, ha ampliat les seves oficines, la plantilla, els serveis... i aquesta evolució també s’ha vist reflectida en el nostre logotip. L’any 1980, COANSA es presentava amb un logotip modern i acord amb l’estètica del moment.

L’any 2005, coincidint amb un moment de forta expansió i amb el canvi de seu social, evolucionem també la nostra imatge corporativa per, una vegada més, adaptar-nos al nostre temps. La nova imatge és moderna, sòlida, fàcilment identificable i transmet la visió de COANSA: posicionar-nos com l’empresa constructora líder del país.


Pubilleta d'Escaldes-Engordany 1998
Logotip corporatiu anys 1980 - 2005
Logotip corporatiu actual